Historische Bridgetocht Schiedam 2013 gewonnen door paar Engelsman

De 9e editie van de Historische Bridgetocht zit er weer op. Ook tijdens deze editie waren de weergoden on weer gunstig gezind.

Ook heel erg prettig was dat alle opgegeven paren zich op tijd meldden in de St Janskerk. Hierdoor hoefden er geen aanpassingen gemaakt te worden in het speelschema en konden alle locaties op tijd aan de eerste ronde beginnen.

Na wat kleine hikjes tijdens de eerste rondes verliep de rest van de dag redelijk zonder problemen.

Zodat de dag na het verzamelen van alle scores uit de bridgemates kon worden afgesloten met  een gezellige prijsuitreiking door de voorzitter van onze vereniging Marianne Broeren en de loco burgemeester van Schiedam de heer Groeneweg.

De eerste prijs werd dit jaar in de wacht gesleept door het paar Diederik en Martijn Engelsman met een score van 72,16%.

IMG 0479

Binnen enkele dagen zal er een nieuwsbrief verschijnen met een uitgebreidere berichtgeving over deze 9e Historische Bridgetocht.

We hopen dat ook de 10e editie volgend jaar weer een succes zal worden. Deze 2e Lustrum editie zal zeker een bijzonder tintje krijgen, dus mis hem niet.

De organisatie.