Historische Bridgetocht Schiedam

Informatie Historische Bridgetocht 2022

Informatie Historische Bridgetocht Schiedam 2022

 

16e Historische Bridgetocht Schiedam

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Zaterdag 3 september 2022  organiseert Bridgeclub Schiedam '59 voor de 16e keer de Historische Bridgetocht door het historische centrum van Schiedam.

Er zal worden gebridged in 11 van de ca. 25 geselecteerde historische locaties die Schiedam rijk is.  Geniet van de sfeervolle entourage, luister naar de kleurrijke verhalen die vrijwilligers vertellen over hun locatie en geniet van het uitzicht op de historische panden vanaf de varende bridgeboot.

Voor de bridgetocht hebben we de mooiste historische plekjes van Schiedam voor u geselecteerd. De hoogste molens ter wereld, het zakkendragershuisje
het Jenevermuseum en de Korenbeurs geven goed zicht op de Jeneverindustrie waar Schiedam beroemd en berucht mee is geworden.
In de Lange haven vaart onze bridgeboot en de zelfgemaakte taarten van Ine's 'In de keuken' zijn inmiddels landelijk bekend.
Elke locatie heeft wel iets speciaals en u kunt het rustig nalezen in ons loopboekje waarin u ook de scores bij houdt.

De Historische Bridgetocht is Schiedam biedt:

* 11 ronden van 3 spellen
* Inclusief koffie en presentje. 
* Inschrijfgeld € 66 per paar inclusief lunch, €40,- exclusief lunch
* Meesterpunten
* Aparte beginnerslijn

* Korte lijn ALLEEN voor minder mobiele mensen.
   (LET OP! Bent u afhankelijk van rolstoel, neem even contact met ons op)

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail. Na betaling (binnen 3 weken!) een mail met de bevestiging van uw deelname.
Ongeveer een week voor de speeldatum ontvangt u een mail met informatie over de aanmelding.


Informatie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De bridgetocht is doorgaans binnen 1 tot 3 dagen vol. Laat u op de mailinglijst zetten zodat u volgens jaar op tijd de aankondiging ontvangt.

 

Bekijk ook ons youtube kanaal met filmpjes over de bridgetocht:  https://www.youtube.com/channel/UCVoXu96TXViXw-cyyMrDkwQ