Historische Bridgetocht Schiedam

Aanmelden Historische Bridgetocht Schiedam

 

DE INSCHRIJVING VOOR DE BRIDGETOCHT VAN 5 SEPTEMBER 2020 START ZATERDAG 6 JUNI om 12:00 

 

Na aanmelden ziet u een scherm met de bevestiging van uw aanmelding. Tevens ontvangt u een bevestiging op het door u opgegeven e-mail adres. Mocht u geen bevestigingsscherm krijgen, dan is uw aanmelding niet geslaagd.

 

Als u wel een bevestigingsscherm ziet maar geen e-mail ontvangt, neem u dan even contact op met het aanmeldbureau, wellicht is uw e-mailadres niet goed doorgekomen. In sommige gevallen kan het enige tijd duren voordat u deze bevestigingsmail ontvangt.

 

Zowel op het bevestigingsscherm als in de bevestigingsmail vindt u uw inschrijfnummer. Gelieve dit bij uw eventuele correspondentie en/of betaling te vermelden.

 

Als het maximaal aantal deelnemers is bereikt dan kunt u zich nog wel aanmelden door op Full te klikken, maar wordt u op de wachtlijst geplaatst.

 

De ervaring is dat er altijd deelnemers afvallen. Zodra er weer plek beschikbaar is, wordt de eerstvolgende op de wachtlijst benaderd.

 

Registratie Event

Hieronder vindt u een lijst met alle evenementen waarvoor u zich kunt registreren. Klik op de naam van een event om verder te gaan.
Max. aantal registraties Event: 220